Fotbollsresor & Fotbollsbiljetter West Ham

West Ham United FC

Grundad: 1895
Smeknamn: The Hammers
Ort: London, England
Arena: Londons Olympiastadion
Kapacitet: 57 000

Fotbollsresor West Ham

West Ham United FC, eller The Hammers som klubben ofta kallas, är en av många stora fotbollsklubbar i London. West Ham har genom åren oftast funnits med i den engelska toppdivisionen. Klubbens storhetstid inföll på 1960-talet då man var ett av de bästa lagen i England och Europa. Då spelade legender som Booby Moore, Martin Peters och Geoff Hurst i laget.

West Ham United bildades 1895 under namnet Thames Ironworks FC. I stadsdelen West Ham i London låg det vid den tiden en hel rad stålindustrier, därav namnet. År 1900 ändrade klubben sedan namn till West Ham United Football Club. West Ham har fyra större meriter genom åren. Klubben har tagit hem Cupvinnarcupen 1965 och stått som segrare i FA-cupen tre gånger.

Var köper man en fotbollsresa till West Ham i London?

Oavsett om du letar efter enbart matchbiljetter eller en hel fotbollsresa till West Ham United FC så har du hamnat på rätt sida. Vi samlar alla trygga biljettförsäljare och resebyråer som erbjuder West Ham biljetter och paketresor och ger dig som resenär en möjlighet att få en överblick över marknaden och se olika erbjudanden.

Det finns flertalet sportresebyråer på marknaden men priserna kan variera oerhört mycket!

Var köper man fotbollsbiljetter till West Ham?

Olympiastadion byggdes inför Sommar-OS i London 2012 och är belägen i Stratford i Östra London . Efter OS fanns det flera intressenter av arenan men till slut bestämdes det att West Ham skulle ta över arenan som sin hemmaarena. Till säsongen 2016/2017 var arbetet med att bygga om arenan färdigt och West Ham kunde börja spela sina hemmamatcher där. Inför första säsongen på nya arenan sålde klubben 50 000 årskort vilket får anses som att flytten varit lyckad.
Det gör att det är stort tryck på resterande biljetter, vilket gör det till det smidigaste alternativet att köpa biljetter är via en partner till klubben.

Hur flyger man till London för en fotbollsresa?

När du ska på en fotbollsresa till Premier League och se West Ham United FC, måste du flyga till England. Till London flyger du enkelt från de flesta större flygplatserna i Sverige och Norden. Dom fyra största flygplatserna i London är Heathrow, Stansted, Gatwick & Luton. Stansted är Ryan Airs hemmabas och en flygplats där många lågprisflygbolag landar.

Uppladdning inför match

Innan avspark är pubarna Duke of Edinburgh och The Queens populära samlingsplatser för West-Hams supportrar. Tag en bit mat och avnjut en kall dricka medan du känner fotbollsstämningen komma igång.

Var kan jag boka hotell i London?

Det absolut enklaste om du bara vill boka ett hotell i London och redan har köpt biljetter på egen han är att boka via Booking.com eller hotels.com och ta del av deras tusentals olika erbjudanden!