Fotbollsresor & Fotbollsbiljetter Brentford

Brentford FC

Grundad: 1889
Smeknamn: The Bees
Ort: London, England
Arena: Brentford Community Stadium
Kapacitet: 17 250

Fotbollsresor Brentford

Brentford är en klassisk klubb med över 130 års historia som är från västra London. Klubben grundades för att få medlemmarna i Brentford Rowing Club en aktivitet att göra under vintern. Brentford började under 1920- och 1930-talen göra stora framsteg. Säsongen 1929/30 vann man alla sina hemmamatcher. 1935 gick man upp i First Division och slutade på en femte plats. Under andra världskriget spelade man i London War Cup där man tillslut förlorade finalen mot Reading men året efter så tog man titeln mot Portsmouth. Under 1960-talet var man nära på att tas över av Queens Park Rangers men klarade sig tack vare ett lån på 104 000 pund. Klubben har åkt jojo mellan tredje och fjärde divisionen under många år men till slut i slutet av 1970-talet etablerade man sig i tredje divisionen. Säsongen 2020/2021 blev klubben klar för Premier League efter kval där man besegrade Swansea City.

Var köper man en fotbollsresa till Brentford?

Oavsett om du letar efter enbart matchbiljetter eller en hel fotbollsresa till Brentford så har du hamnat på rätt sida. Vi samlar alla trygga biljettförsäljare och resebyråer som erbjuder Brentford biljetter och paketresor och ger dig som resenär en möjlighet att få en överblick över marknaden och se olika erbjudanden.

Det finns flertalet sportresebyråer på marknaden men priserna kan variera oerhört mycket!

Var köper man fotbollsbiljetter till Brentford?

Brentford Community Stadium ligger beläget i västra London och det är enkelt att ta sig till arenan med buss eller taxi. Arenan tar totalt 17 250 åskådare och invigdes 1 september 2020.

Brentford kombineras oftast på en fotbollsresa med att man ser en match med laget på lördagen och söndagen och ser något av de andra stora London lagen som Arsenal, Tottenham, Chelsea eller West Ham den andra dagen på helgen.

Hur flyger man till London för en fotbollsresa?

När du ska på en fotbollsresa till Premier League och se Brentford FC, måste du flyga till England. Till London flyger du enkelt från de flesta större flygplatserna i Sverige och Norden. Dom fyra största flygplatserna i London är Heathrow, Stansted, Gatwick & Luton. Stansted är Ryan Airs hemmabas och en flygplats där många lågprisflygbolag landar.

Shopping i London

När du är på en fotbollsresa i London så missa in att unna dig lite shopping. Varuhuset Selfridges & Co är en bra shoppingstart, här finns världens största jeansavdelning samt skoavdelning, och säljer dessutom mest skönhetsprodukter i världen. Många vill också hinna med en sväng till det som antagligen är världens mest kända varuhus – Harrods, ett elegant shoppingmecka som har ett sortiment som spänner från hårnålar till hästar, och med de karakteristiskt gröna shoppingpåsarna. Liberty, på Regent Street, är kanske Londons vackraste och bästa varuhus.

Dover Street Market (18-22 Haymarket) är alltid värt ett besök. Här är designkläder från hela världen samlade. Marks & Spencer är Londons Åhléns. Här finns basgrejerna. Pålitligt och bra kvalitet, men oglammigt och ganska präktigt. Brittisk storsäljare av vardagsprodukter. Klart folkligast av de fem varuhusen, men värt ett besök.

Var kan jag boka hotell i London?

Det absolut enklaste om du bara vill boka ett hotell i London och redan har köpt biljetter på egen han är att boka via Booking.com eller hotels.com och ta del av deras tusentals olika erbjudanden!