Träningsläger för idrottslag

Hos Idrottsguide.se kan du jämföra och läsa allt om träningsläger. Vi är experter på träningsläger och har all information som är värd att veta om träningsläger. Träningsläger är den perfekta resan att göra för dig som är sportintresserad och vill ha kul med laget. Många lag åker på träningsläger för att få ihop gruppen inför säsongen eller toppa formen inför stora tävlingar som SM, DM eller internationella tävlingar. 

Fotbollsläger

Allt om Träningsläger Fotboll

Vi har samlat marknadens bästa information om fotbollsläger till Spanien, Italien, Sverige, Danmark och många fler länder.

Simläger

Allt om Träningsläger Simning

Vi har samlar marknadens bästa information om simläger till Spanien, Italien, Sverige, Danmark och många fler länder 

Friidrottsläger

Allt om Träningsläger Friidrott

Vi har samlar marknadens bästa information om friidrottsläger till Spanien, Italien, Sverige, Danmark och många fler länder 

Träningsläger

Vilken idrott vill du åka på träningsläger inom?

Träningsläger

Träningsläger

Träningsläger

Träningsläger

Träningsläger

Idrottsguide.se - Din guide om träningsläger!

Hos Idrottsguide.se kan du jämföra och läsa allt om träningsläger. Vi är experter på träningsläger och har all information som är värd att veta om träningsläger. Träningsläger är den perfekta resan att göra för dig som är sportintresserad och vill ha kul med laget. Många lag åker på träningsläger för att få ihop gruppen inför säsongen eller toppa formen inför stora tävlingar som SM, DM eller internationella tävlingar. Idrottsguide.se är till för idrottsföreningar, lag och andra aktiva idrottare som på ett enkelt och snabbt sätt vill ha en bra bild över utbudet av färdiga träningslägerspaket. Bra träningsanläggningar där man kan anordna träningsläger eller idrottsskolor som till ex fotbollsskolor, hockeyskolor med mera. 

Ni kanske har funderat över ett träningsläger utomlands med laget eller gruppen? På Idrottsguide.se kan ni hitta mängder av tips på träningsläger. Planerar ni att åka på träningsläger kan det även vara en idé att tjäna in pengar till laget. Under fliken “Tjäna pengar” har vi samlar information om hur ni som lag kan tjäna in pengar till er klubbkassa eller lagkassa för att finansiera ert träningsläger.

Under ert träningsläger får ni tid att träna och svetsa ihop er grupp. Många grupper vill gärna åka till södra Europa inför säsongen i fotboll och slipa på de där extra detaljerna inför säsongsstarten. Oftast är det enklare under ett träningsläger att slippa på detaljerna när det är 20 grader varmt ute och man slipper stå och frysa under tränarens instruktioner. Det är även ett ypperligt tillfälle att lära känna sina lagkamrater på ett bättre sätt. Dom populäraste destinationerna för träningsläger för svenska fotbollslag är Spanien, Portugal, Italien och Cypern. Många lag väljer att åka på träningsläger till Turkiet, men intresset för träningsläger till Turkiet var starkt fram till 2015, men pga av rådande säkerhetsläget i Turkiet har många lag valt bort Turkiet för att fokusera på andra destinationer. Den absolut populäraste regionen för träningsläger är Spanska solkusten. 

Många svenska lag väljer även att åka på fotbollsläger inom Norden för ett prisvärdare alternativ samt minska antal semesterdagar spelare eller ledare behöver ta ut. Danmark och Sverige är dom populäraste länderna att åka på inom Norden, men även många lag väljer att åka till Finland. 

Kostnader per destination?

Destinationerna i Europa skiljer sig oftast i kostnad på träningsläger. Det kan vara allt från kostnad att flyga dit, transfer bussar, utflykter med mera. Vi har tittat närmare för att se kostnaderna på plats och hur kostnaderna för att leva på destinationerna ser ut. 

Vilka länder kan man åka på träningsläger till?

Vi har samlat en lista över vilka länder man kan åka på till träningsläger, oavsett om det gäller fotbollsläger, friidrottsläger, simläger eller hockeyläger. Givetvis kan man åka på träningsläger till alla världens länder för att utöva idrott i princip. Men denna listan innehåller vilka länder som är de vanligaste och går att åka på träningsläger till. 

Träningsläger Fotboll

Träningsläger Simning

Träningsläger Friidrott

Träningsläger Ishockey

Träningsläger Innebandy

Träningsläger Handboll

50 meter pooler Europa?

Som simmare och en simgrupp som ska på åka på träningsläger vill man träna på en 50 meters bana utomhus av hög kvalité. Vi har därför listat dom bästa 50-meters poolerna i Europa. 

Vart kan man åka?

När ni ska åka på träningsläger kan det vara bra att ha koll på vilka länder Utrikesdepartementet avråder svenskar att åka till. Utrikesdepartementet avråder även till vissa regioner i vissa länder. Utrikesdepartementet avråder till delar av Turkiet, Egyptien och Thailand där många grupper åker på träningsläger varje år.