Fotbollsresor & Fotbollsbiljetter Crystal Palace

Crystal Palace FC

Grundad: 1905
Smeknamn: The Eagles
Ort: London, England
Arena: Selhurst Park
Kapacitet: 26 309

Fotbollsresor Crystal Palace

Crystal Palace är en fotbollsklubb som är hemmavarande i London som många av de andra kända engelska fotbollsklubbarna och har sin hemmaarena i London. Senaste åren har klubben inte alltid varit bofasta i Premier League. Crystal Palace bästa placering någonsin skedde säsongen 1990/91 när man tog en tredjeplats i Premier League. Genom åren har flera storspelare representerat klubben som Nigel Martyn, Chris Coleman, Andrew Johnson, Attilio Lombardo och Ian Wright. Bland svenskar som har spelat i Crystal Palace genom åren hittar vi bland annat den forna VM hjälten från 1994 Tomas Brolin, men även Elfsborg spelaren Mathias Svensson och Malmö sonen Erdal Rakip.

En fotbollsresa till England och Crystal Palace syr du enklast ihop med hjälp av en resebyrå som har specialiserat sig på fotbollsresor. Hos resebyråerna kan du enkelt köpa fotbollsbiljetter i smidiga paket, som inkluderar både flyg och hotell och givetvis en fotbollsbiljett till den matchen du vill se. Det går även bra att planera resan och köpa biljetterna på egen hand. Det kan du göra genom att gå in på Crystal Palace hemsida eller köpa direkt via arenan och via telefon.

Crystal Palace grundades 1905 och spelade inledningsvis i näst högsta divisionen, som oftast då var reservlagen från de redan etablerade klubbarna i den högsta divisionen. Efter åren som fick kunde Crystal Palace etablera sig i Premier League. Crystal Palace har dock inga fina titlar att stoltsera sig med, men man har varit i FA Cup-finalen två gånger både 1990 och 2016 men där man besegrades av Manchester United.

Var köper man en fotbollsresa till Crystla Palace?

Oavsett om du letar efter enbart matchbiljetter eller en hel fotbollsresa till Crystal Palace FC så har du hamnat på rätt sida. Vi samlar alla trygga biljettförsäljare och resebyråer som erbjuder Crystal Palace biljetter och paketresor och ger dig som resenär en möjlighet att få en överblick över marknaden och se olika erbjudanden.

Det finns flertalet sportresebyråer på marknaden men priserna kan variera oerhört mycket!

Selhurst Park

Ett besök på Selhurst Park en höstkväll är en Premier League upplevelse som de flesta andra inte har upplevt. På Selhurst Park kommer du få uppleva en hyftsat liten arena, men alltid en otrolig stämning, som du annars måste leta dig till de näst högsta divisionerna för att hitta. 2015 korade den engelska tidningen The Telegraph Selhurst Park till arenan med den bästa stämningen i Premier league.

Selhurst Park har en kapacitet på 26 309, vilket inte kanske direkt imponerar med tanke på storleken på övriga arenorna i England. Men det Crystal Palace saknar i kapacitet kompenserar man för med en grym atmosfär. Selhurst Park och Crystal Palace handlar om passionerade supportrar som har anlänt till arenan för att se hårt spel, bestämda tacklingar och spelare som krigar för att vinna!

Hur flyger man till London för en fotbollsresa?

När du ska på en fotbollsresa till Premier League och se Arsenal FC, måste du flyga till England. Till London flyger du enkelt från de flesta större flygplatserna i Sverige och Norden. Dom fyra största flygplatserna i London är Heathrow, Stansted, Gatwick & Luton. Stansted är Ryan Airs hemmabas och en flygplats där många lågprisflygbolag landar.

Fotbollsbiljetter

När du väl är på en fotbollsresa till Crystal Palace och har köpt dina fotbollsbiljetter undrar du du kanske hur du tar dig till Selhurst Park?

Befinner du dig i Londons centrum har du cirka 14 - 16 km till Selhurst Park. Det är ändå relativt enkelt att nå fram till arena. Du kan enkelt ta tunnelbanan från Trafalgar Square till Brockwell Park. Kliv av där och ta tåget mot South Croydon till Whitworth Road station. Därifrån kan du enkelt promenera till Selhurst Park och insupa den goda fotbollsstämningen.

Var kan jag boka hotell i London?

Det absolut enklaste om du bara vill boka ett hotell i London och redan har köpt biljetter på egen han är att boka via Booking.com eller hotels.com och ta del av deras tusentals olika erbjudanden!