Fotbollsresor & Fotbollsbiljetter Leicester City

Arsenal Football Club

Grundad: 1886
Grundad: 1886 Smeknamn: The Gunners
Ort: London, England
Arena: Emirates Stadium
Kapacitet: 59 867

Fotbollsresor Arsenal

Arsenal FC är en av de mest kända och anrika fotbollsklubbarna i England. Arsenal är ett lag som är oerhört populärt i Sverige efter att laget haft kända svenska spelare som Anders Limpar och Fredrik Ljungberg men också Dennis Bergkamp och Thierry Henry för trollbundit svenska fans. Fotbollsresor är inte bara populärt till Arsenal från Sverige utan från hela världen. Arsenal spelar alltid en rolig och underhållande fotboll hemma på Emirates Stadium. Här kan du njuta live av att se laget i ditt hjärta göra sitt främsta på planen. På denna sidan kan du jämföra och skaffa information om tillgängliga fotbollsresor med Arsenal FC smidigt och enkelt.

Var köper man en fotbollsresa till Arsenal?i London

Oavsett om du letar efter enbart matchbiljetter eller en hel fotbollsresa till Arsenal FC så har du hamnat på rätt sida. Vi samlar alla trygga biljettförsäljare och resebyråer som erbjuder Arsenal biljetter och paketresor och ger dig som resenär en möjlighet att få en överblick över marknaden och se olika erbjudanden.

Det finns flertalet sportresebyråer på marknaden men priserna kan variera oerhört mycket!

Var köper man fotbollsbiljetter till Arsenal?

Emirates Stadium ligger beläget i Holloway i norra London och det är enkelt att ta sig till arenan med tunnelbanan. Emirates Stadium är också Englands fjärde största arena efter Wembley, Twickenham och Old Trafford och tar in drygt 60 000 åskådare.

Trots att Arsenals arena är en av de största är det oerhört svårt att få tag i biljetter till Arsenals hemmamatcher, med långa köer för att köpa säsongskort och det är enbart möjligt att köpa biljetter om du är medlem i klubben, vilket gör det till det smidigaste alternativet att köpa biljetter via en partner till klubben.

Hur flyger man till London för en fotbollsresa?

När du ska på en fotbollsresa till Premier League och se Arsenal FC, måste du flyga till England. Till London flyger du enkelt från de flesta större flygplatserna i Sverige och Norden. Dom fyra största flygplatserna i London är Heathrow, Stansted, Gatwick & Luton. Stansted är Ryan Airs hemmabas och en flygplats där många lågprisflygbolag landar.

Fotbollsbiljetter

Om du är törstig och vill ta ett par öl med dina vänner innan en Arsenal match ska du gå till The Gunners Pub på Blackstock Road i Highbury. Denna pub är fullproppat av rött och vitt på matchdagarna. Du kan sjunga med i sångerna och njuta in atmosfären. Vill du ha lite mer avslappnat innan matchen är El Commandante en populär plats som serverar god mat med enbart två minuters promenad från Emirates Stadium

Var kan jag boka hotell i London?

Det absolut enklaste om du bara vill boka ett hotell i London och redan har köpt biljetter på egen han är att boka via Booking.com eller hotels.com och ta del av deras tusentals olika erbjudanden!