Fotbollsresor & Fotbollsbiljetter Manchester United

Manchester United Football Club

Grundad: 1878
Smeknamn: The Red Devils
Ort: Manchester, England
Arena: Old Trafford
Kapacitet: 74 994

Fotbollsresor Manchester

Manchester United är en av världens största fotbollsklubbar, både sett till meriter och antalet fans. Sedan början av 1990-talet har United varit en maktfaktor i såväl den engelska som den europeiska fotbollen. Det går sällan en säsong utan att Manchester United tar hem åtminstone en stor titel. Med 19 ligatitlar (den senaste 2011), 11 segrar i FA-cupen, fyra segrar i ligacupen och tre guld i Champions League är Manchester United en riktig storklubb. Bland de största stjärnorna de senaste åren kan nämnas Ryan Giggs, Paul Scholes, Wayne Rooney och Cristiano Ronaldo. 

Var köper man en fotbollsresa till Manchester United?

Oavsett om du letar efter enbart matchbiljetter eller en hel fotbollsresa till Manchester United så har du hamnat på rätt sida. Vi samlar alla trygga biljettförsäljare och resebyråer som erbjuder Manchester-biljetter och paketresor och ger dig som resenär en möjlighet att få en överblick över marknaden och se olika erbjudanden.

Det finns flertalet sportresebyråer på marknaden men priserna kan variera oerhört mycket!

Var köper man fotbollsbiljetter till Manchester United?

Old Trafford, med smeknamnet The Theatre of Dreams, är en mäktig skådeplats. Här spelar det engelska storlaget Manchester United sina hemmamatcher, ofta inför fulla hus. Om du håller på Manchester United så är ett besök på Old Trafford något du bara måste göra minst en gång i livet.
Trots att Old Trafford är en av de största arenorna är det oerhört svårt att få tag i biljetter till Manchester United hemmamatcher, med långa köer för att köpa säsongskort och det är enbart möjligt att köpa biljetter om du är medlem i klubben, vilket gör det till det smidigaste alternativet att köpa biljetter via en partner till klubben.

Hur flyger man till Manchester för en fotbollsresa?

När du ska på en fotbollsresa till Premier League och se Manchester United, måste du flyga till England. Till Manchester flyger du enkelt från de flesta större flygplatserna i Sverige och Norden. Från vissa flygplatser går det direktflyg, annars är det en mellanlandning för de flesta flygen.

Inför matchen

Under er fotbollsresa med Manchester United finns det mycket mer att hitta på än att bara vänta på att matchen ska börja. Stretford rymmer fler parker än hela det övriga Manchester, av den anledningen är staden mycket populär bland människor som vill ta en picknick, gå en promenad i det gröna eller bara njuta av en stunds lugn och ro. Förutom parker rymmer staden även en mängd barer som ger den där genuina känslan av att man faktiskt befinner sig i en brittisk småstad. Den som uppskattar en god öl, en bit mat och kanske en eller två Whiskey gör rätt i att åka på en fotbollsresa med Manchester United till Stretford.

Var kan jag boka hotell i Manchester?

Det absolut enklaste om du bara vill boka ett hotell i Manchester och redan har köpt biljetter på egen han är att boka via Booking.com eller hotels.com och ta del av deras tusentals olika erbjudanden!