Fotbollsresor & Fotbollsbiljetter Tottenham

Tottenham Hotspur Football Club

Grundad: 1882
Smeknamn: Spurs
Ort: London, England
Arena: Tottenham Hotspur Stadium
Kapacitet: 62 850

Fotbollsresor Tottenham

Tottenham Hotspur, eller bara Spurs som klubben populärt kallas, erbjuder en klassisk engelsk fotbollsupplevelse i norra London. I en sådan ingår givetvis andra obligatoriska moment, såsom god fotbollsstämning på puben och att resa till matchen via tunnelbanan tillsammans med andra fans. 

Sedan säsongen 2018/2019 har gamla legendariska White Hart Lane ersätts av nya Tottenham Hotspur Stadium. Denna nya moderna arena är definitivt värt ett besök, oavsett om du håller på laget eller inte. Se filmen nedan för att känna på stämningen på Tottenham Hotspur Stadium. 

Var köper man en fotbollsresa till Tottenham i London?

Oavsett om du letar efter enbart matchbiljetter eller en hel fotbollsresa till Tottenham Hotspur så har du hamnat på rätt sida. Vi samlar alla trygga biljettförsäljare och resebyråer som erbjuder Tottenham biljetter och paketresor och ger dig som resenär en möjlighet att få en överblick över marknaden och se olika erbjudanden.

Det finns flertalet sportresebyråer på marknaden men priserna kan variera oerhört mycket!

Var köper man fotbollsbiljetter till Tottenham?

Tottenham har delat in sina hemmamatcher i tre kategorier, A B och C. Där A är den dyraste och innebär biljetter till matcher mot de mest kända och prestigefyllda klubbarna. Kategori C är den billigaste och är det pris som gäller mot de minst efterfrågade motståndarna.
Det går att köpa biljetter direkt av Tottenham, men deras medlemmar har förtur till alla matcher vilket gör att det tyvärr är väldigt få biljetter som kommer ut till försäljning.
Därför rekommenderar vi att ni köper biljetter via en resebyrå för att vara på den säkra sidan.

Hur flyger man till London för en fotbollsresa?

När du ska på en fotbollsresa till Premier League och se Tottenham Hotspur, måste du flyga till England. Till London flyger du enkelt från de flesta större flygplatserna i Sverige och Norden. Dom fyra största flygplatserna i London är Heathrow, Stansted, Gatwick & Luton. Stansted är Ryan Airs hemmabas och en flygplats där många lågprisflygbolag landar.

Uppladdning inför match

Om du är törstig och vill ta ett par öl med dina vänner innan en Tottenham-match är The Park, som ligger på 220 Park Lane, och The Elmhurst, belägen på 131 Lordship Lane som vi rekommenderad om ni vill träffa andra Tottenhamfans.

Var kan jag boka hotell i London?

Det absolut enklaste om du bara vill boka ett hotell i London och redan har köpt biljetter på egen han är att boka via Booking.com eller hotels.com och ta del av deras tusentals olika erbjudanden!