Fotbollsresor & Fotbollsbiljetter Watford

Watford Football Club

Grundad: 1881
Smeknamn: The Hornets
Ort: Watford, England
Arena: Vicarage Road Stadium
Kapacitet: 21 438

Fotbollsresor Watford

Watford är en lite klubb, men vad klubben saknar i ekonomiska muskler har den istället i form av hjärta, passion och stöd från fans. Sir Elton John, som växte upp cirka tio kilometer från Watford, är ett stort fan av klubben. Han ägde också klubben under två perioder. Den mest framgångsrika perioden i klubbens historia var mellan 1982 och 1988, med sex säsonger i högsta divisionen. Framgångarna under denna tid möjliggjordes till stor del av betydande ekonomiska tillskott från just Sir Elton John.

Var köper man en fotbollsresa till Watford?

Oavsett om du letar efter enbart matchbiljetter eller en hel fotbollsresa till Watford FC så har du hamnat på rätt sida. Vi samlar alla trygga biljettförsäljare och resebyråer som erbjuder Watford biljetter och paketresor och ger dig som resenär en möjlighet att få en överblick över marknaden och se olika erbjudanden.

Det finns flertalet sportresebyråer på marknaden men priserna kan variera oerhört mycket!

Var köper man fotbollsbiljetter till Watford?

Vicarage Road heter arenan där Watford FC hör hemma. Med en kapacitet på 21 438 åskådare är Vicarage Road än av de minsta arenorna i Englands högsta ligor. Klubben brukar pendla mellan de två högsta divisionerna så fansen skapar alltid en magisk atmosfär.

Då arenan är liten så blir den snabbt utsåld när de större lagen kommer på besök. Enklast är att köpa ett paket från en resebyrå där flyg- matchbiljett och hotell ingår. Annars går det att köpa via Watfords hemsida eller på arenan.

Hur flyger man till London för en fotbollsresa?

När du ska på en fotbollsresa till Premier League och se Watford FC, måste du flyga till England. Till London flyger du enkelt från de flesta större flygplatserna i Sverige och Norden. Från London tar ni er enkelt med tåg till Watford. Dom fyra största flygplatserna i London är Heathrow, Stansted, Gatwick & Luton. Stansted är Ryan Airs hemmabas och en flygplats där många lågprisflygbolag landar.

Sevärdheter

Det finns mängder av muséer, barer, parker och köpcentrum att njuta av under din tid i Watford. Och eftersom du bara befinner dig 30 kilometer från London kommer det självklart att fresta att besöka de många kända platserna och byggnaderna i huvudstaden. Med andra ord kan du njuta av en av Englands mest ödmjuka klubbar, samtidigt som du har Londons bankande hjärta och oändliga möjligheter inom räckhåll.

Var kan jag boka hotell i London?

Det absolut enklaste om du bara vill boka ett hotell i London och redan har köpt biljetter på egen han är att boka via Booking.com eller hotels.com och ta del av deras tusentals olika erbjudanden!