Träningsläger Torremolinos, Spanien

FOTBOLLSLÄGER I SPANIEN Torremolinos, beläget på den spanska solkusten, är en av de bästa destinationerna för fotbollsläger i Spanien. Detta tidigare fiskeby som blev det första resmålet på Costa del Sol på 1960-talet har utvecklats till en klassisk charterturistort.

Här finns ett brett utbud av affärer, restauranger och en milslång strand. I Torremolinos finns mysiga gågator kantade av olika restauranger, caféer och butiker.

Ni kommer att bo centralt i Torremolinos, vilket ger er närhet till allt orten har att erbjuda. Torremolinos är en av de mest solsäkra destinationerna i Spanien, och med sina vackra sandstränder och goda flygförbindelser är det en mycket populär plats för fotbollsläger.

LOGI Ni kommer att bo på det 4-stjärniga hotellet Blue Sea Gran Hotel Cervantes, som ligger bara ett stenkast från stranden i Torremolinos.

Här finns en inomhuspool, ett gym, en takbar, en utomhuspool och en stor restaurang. Från hotellets takterrass har ni en fantastisk utsikt över Medelhavet. Rummen är modernt inredda med balkong och alla måltider serveras på hotellets restaurang.

TRÄNING Under ert träningsläger kommer ni att träna på natur- eller konstgräsplaner runt om i Torremolinos. Vi erbjuder transfers till träningsanläggningarna under ert fotbollsläger. Om ni är intresserade kan vi även ordna träningsmatcher mot lokala eller internationella fotbollslag under er vistelse.

Här kan du läsa mer om våra andra fotbollsläger i Spanien.