Träningsläger Thanyapura, Thailand

Thanyapura Health & Sports Resort ligger femton minuter från Phukets internationella flygplats och presenterar en unik och inspirerande destination för individer, grupper och familjer som letar efter en balanserad inställning till sin livsstil.

Idrottare på alla nivåer tränar och förbereder sig för globala sportevenemang i de toppmoderna faciliteterna som erbjuds på Thanyapura medan hälsomedvetna gäster flyr till föryngrande hälsoprogram som bygger upp kropp och själ. Faciliteterna har en dynamisk poolflygel med 77 rum, en lugn trädgårdsflygel med 37 rum, en prisbelönt restaurang, ett holistiskt hälsocenter, en klinik som drivs av expertläkare och den berömda United World College Thailand International School.

Thanyapura innehåller akademier för simning, fitness, triathlon, tennis och Muay Thai som erbjuder en mängd olika program som passar alla åldrar och nivåer. Personliga tränare för alla olika sporter kan bokas för en-mot-en eller grupppass.

De vackra omgivningarna i Phuket kan utforskas med guidade cykelturer och löpturer. Gäster är välkomna att delta i de veckovisa gruppträningsprogrammen, som kan inkludera spinning, bootcamp, dans, core, pilates och många fler roliga klasser. Grupper kan boka idrottsanläggningar och organisera träningsläger i Thanyapura.

Hotell

Thanyapura Sports Resort, ett modernt och avkopplande utrymme som serverar den aktiva livsstilen med vänlig och energisk service, ligger bland grönaktigt landskap av berg och trädgårdar. Hotellet tillgodoser varje individs önskemål om en hälsosam livsstil och har därför två flyglar med olika atmosfärer.

Pool Wing (77 rum) erbjuder en dynamisk och uppfriskande atmosfär för aktiva gäster med en 25-meters rekreationspool, en poolbar och 24-timmarsreception. Pool Wing är omgiven av gröna trädgårdar och erbjuder olika moderna rumstyper för sportgäster som vill ha en aktiv och hälsosam semester. Gäster är välkomna att gå med i de kostnadsfria veckovisa gruppträningsprogrammen för de olika idrottsakademierna enligt månadskalendern.

Andra faciliteter och tjänster inkluderar;

– The View (208 kvm) en konferenssal med naturligt dagsljus med 21 kvm styrelserum

– Kreativa evenemangslokaler

– Cateringtjänst

– Sportaffär

– Godisautomat

Träning

Idrottsanläggningarna inkluderar en 50 m olympisk pool, en 25 m pool, atletisk bana, moderna 900 m2 gym, inomhus och utomhus tennisbanor, Muay Thai träningsring och en FIFA standard fotbollsplan. Idrottare på alla nivåer tränar och förbereder sig för globala sportevenemang i de toppmoderna faciliteterna som erbjuds på Thanyapura.

Konditionsgym i världsklass och powergym är öppna för dagliga träningspass med professionella tränare internt medan utomhusfältsporterna är tillgängliga för fotboll, rugby, friidrott med professionella konstgjorda ytor och en läktare med 1 500 platser. Du hittar också studiorna för gruppaktiviteter (spinningrum, funktionellt rörelserum och gym) och omklädningsrum med isbad, ångbad och bastu för att hjälpa till med återhämtning.

Simma, vattenpolo och synkronsim

Pool 1; 50 meter olympisk pool (3 meter djup) ‘

Pool 2; 25 meters tränings- och tränarbassäng

Pool 3; 25 meter friluftsbad Omega Track startblock

– Daktronics tidsystem och resultattavla

– Undervattensvideoanalysfönster (50 meters bassäng)

– Vasa Erg Swim Trainers Open Water Swim: Simpass från en av de närliggande stränderna.

Var kan man boka träningsläger?

Träningsläger kan man boka på Gothia Sportstravel som erbjuder träningsläger inom Europa, Spanien, Sverige, Cypern med mera. På Gothia Sportstravel kan man boka simläger, friidrottsläger och fotbollsresor. Gothia Sportstravel erbjuder träningsläger inklusive flyg, hotell, transfer, träningstider, utflykter och aktiviteter.

Var kan man boka träningsläger?

Träningsläger kan man boka på Gothia Sportstravel som erbjuder träningsläger inom Europa, Spanien, Sverige, Cypern med mera. På Gothia Sportstravel kan man boka simläger, friidrottsläger och fotbollsresor. Gothia Sportstravel erbjuder träningsläger inklusive flyg, hotell, transfer, träningstider, utflykter och aktiviteter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *